Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.
Jambon d’épaule 100% ibérique (Paleta) nourri aux glands, découpé à la main, Pata Negra, de Jabugo – Huelva
18,45 €
Format:
race
Ibérico 100%
(pata negra)
Weight
80 gr
BODY PART
Paleta
(shoulder leg)
PIG DIET
Bellota
(acorn)
FLAVOUR
Intense
MATURING
15 - 36 months
LABEL OF QUALITY:
Black (Pata Negra)
Drinks Pairing Suggestions:
Épaule (paleta) 100% ibérico de bellota (pata negra - label noir) découpée à la main, nourrie aux glands, Cinco Jotas (5J), dans un emballage individuel sous enveloppe de 80 g sous vide. De la ville de Jabugo (Huelva), Andalousie.
L'épaule de jambon Cinco Jotas est un délice à table, avec une saveur plus douce et aromatique que le jambon pour les dégustateurs les plus exigeants. Délicieux et prêt à manger quand vous le souhaitez.
Épaule (paleta) 100% ibérico de bellota (pata negra - label noir) découpée à la main, nourrie aux glands, Cinco Jotas (5J), dans un emballage individuel sous enveloppe de 80 g sous vide. De la ville de Jabugo (Huelva), Andalousie.
L'épaule de jambon Cinco Jotas est un délice à table, avec une saveur plus douce et aromatique que le jambon pour les dégustateurs les plus exigeants. Délicieux et prêt à manger quand vous le souhaitez.
Épaule de porc ibérique 100 %, sel marin, antioxydant E-301 (ascorbate de sodium), régulateur d'acidité E-331 (iii) (citrate trisodique), conservateur E-252 (nitrate de potassium).
Average nutritional values per 100 ml/g. The % have been calculated based on the reference intake of an average adult (8400 Kj / 2000 Kcal):
Until the vacuum sealed package is opened, we advice to keep it in the fridge as it will be preserved longer at constant temperature; but if you plan to consume it shortly, you could keep it outside the fridge without problem.
Once the package is opened and partially consumed, we advise you to keep it in the fridge, inside a tupperware or any other recipient with no direct contact with the air, as it won't be overdried. You can also keep it in the sachet in which you received it, properly closed to avoid over-drying it.
Ham should be consumed at room temperature, when it will have a lustrous appearance. When too cold, the fat will appear opaque.
Producteur : Sánchez Romero Carvajal, Jabugo, SA (Osborne)
Reviews
There are no reviews yet.