Joselito

Jambon Gran Reserva 100% ibérique tranché (Jamón), étiquette noire – Pata Negra, Guijuelo, Salamanca

70 g
100% Natural No Preservatives Lactose-Free Gluten-free

21,75 

€ 310,71 / kg VAT included

Format:
Quantity: Max 6

Usually ships within 24 hours

Ham Quality icon

Learn the basics concepts to understand the different colour labels, appellation of origin, and types of quality of Ibérico and Serrano ham (jamón) and shoulder ham (paleta).

ice icon

Cold chain product
Requires express shipping all year round.

Guaranteed fresh to your door. This product is perishable and requires express shipping to ensure it arrives fresh and delicious. We optimally pack perishable foods with vacuum sealing and temperature-controlled packaging containing 100% recyclable kraft paper thermal insulation and 100% recyclable non-toxic refrigerant gel packs, which will be added as needed depending on the product and month´s temperature, keeping the food items at the adequate cool temperature for up to 48 hours.

Please note: To avoid that your order remains stuck in transit during the weekend, orders with perishable food products placed after 12:00h (midday) on Thursdays will ship on Monday of the following week.

(Read more ... )

race

iberico 100

Ibérico 100%
(pata negra)

Weight

70 gr

70 gr

BODY PART

Jamón (back leg)

Jamón
(back leg)

PIG DIET

Bellota (acorn)

Bellota
(acorn)

FLAVOUR

Smooth

MATURING

Over 48 months

Black  (Pata Negra)

LABEL OF QUALITY:

Black (Pata Negra)


Drinks Pairing

Drinks Pairing Suggestions:

  • Medium red: Tempranillo
  • Medium red: Rioja crianza
  • Cava Brut
  • Fortified wine: Sherry Manzanilla
  • Fortified wine: Sherry Fino
  • Light Body Beer: Lager, Pilsener & Blonde Ale
  • Castille-Salamanca

    70 g de jambon Joselito Gran Reserva (jamón), étiquette noire - Pata Negra, dans un emballage sous vide. De Guijuelo, Salamanque.

    Il est considéré comme le meilleur jambon du monde. Le jambon Joselito est issu de porcs 100% ibériques (pata negra). Le porc a été nourri principalement avec des glands et des pâturages naturels.

    Les jambons Joselito ont une saveur et des caractéristiques uniques. Sa saveur est douce, délicate et sucrée, légèrement sucrée en attaque, surprenant par l'onctuosité de son gras fondant sublimement en bouche. Sa caña est longue et stylisée et la viande est brillante, avec une couleur entre le rouge et le violet. Sa graisse est onctueuse et fondante en bouche, aromatique et fluide et intense et longue en saveur. Son pourcentage de graisse est plus élevé que celui des autres jambons, une des raisons pour lesquelles il est si bon et a une saveur si intense. Un jambon incomparable !

    70 g de jambon Joselito Gran Reserva (jamón), étiquette noire - Pata Negra, dans un emballage sous vide. De Guijuelo, Salamanque.

    Il est considéré comme le meilleur jambon du monde. Le jambon Joselito est issu de porcs 100% ibériques (pata negra). Le porc a été nourri principalement avec des glands et des pâturages naturels.

    Les jambons Joselito ont une saveur et des caractéristiques uniques. Sa saveur est douce, délicate et sucrée, légèrement sucrée en attaque, surprenant par l'onctuosité de son gras fondant sublimement en bouche. Sa caña est longue et stylisée et la viande est brillante, avec une couleur entre le rouge et le violet. Sa graisse est onctueuse et fondante en bouche, aromatique et fluide et intense et longue en saveur. Son pourcentage de graisse est plus élevé que celui des autres jambons, une des raisons pour lesquelles il est si bon et a une saveur si intense. Un jambon incomparable !

    Jambon de porc ibérique et sel marin.

    Average nutritional values per 100 ml/g. The % have been calculated based on the reference intake of an average adult (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energy value (Kj)
    1476 Kj
    Energy value (Kcal)
    355 Kcal
    Fats
    26,3 g
    Saturated fats
    8,1 g
    Carbohydrates
    0 g
    Sugars
    0 g
    Proteins
    29,6 g
    Salt
    3,7 g

    Until the vacuum sealed package is opened, we advice to keep it in the fridge as it will be preserved longer at constant temperature; but if you plan to consume it shortly, you could keep it outside the fridge without problem.

    Once the package is opened and partially consumed, we advise you to keep it in the fridge, inside a tupperware or any other recipient with no direct contact with the air, as it won't be overdried. You can also keep it in the sachet in which you received it, properly closed to avoid over-drying it.

    Ham should be consumed at room temperature, when it will have a lustrous appearance. When too cold, the fat will appear opaque.

    SKU: SK01000000015

    Producteur : Carnicas Joselito SL

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.