Buenalba

Buenalba al vino – fromage de brebis semi-affiné artisanal au vin, demi-meule

Approx. 1,7 kg

36,71 

€ 21,59 / kg VAT included

Format:

Out of stock - Availability not yet known

ice icon

Cold chain product
Requires express shipping all year round.

Guaranteed fresh to your door. This product is perishable and requires express shipping to ensure it arrives fresh and delicious. We optimally pack perishable foods with vacuum sealing and temperature-controlled packaging containing 100% recyclable kraft paper thermal insulation and 100% recyclable non-toxic refrigerant gel packs, which will be added as needed depending on the product and month´s temperature, keeping the food items at the adequate cool temperature for up to 48 hours.

Please note: To avoid that your order remains stuck in transit during the weekend, orders with perishable food products placed after 12:00h (midday) on Thursdays will ship on Monday of the following week.

(Read more ... )

Milk

Milk type

Sheep

Weight

1.7 kg

1.7 kg

Milk Treatment

Raw

Texture

Firm

Aging

Semi-cured
(semicurado)

Flavour

Flavored-added

extra information

ADDITIONAL CHARACTERISTICS:

  • Paste: Pressed
  • Rind: Herringbone / Wax
  • Maturity: 3-4 months
  • Drinks pairing

    Drinks Pairing Suggestions:

  • Light red: Pinot Noir
  • Medium red: Ribera del Duero
  • Medium red: Tempranillo
  • Full-bodied red: Rioja Reserva
  • Light white: Verdejo
  • Cava
  • Castilla-Toledo

    Le Buenalba al vino est un fromage artisanal élaboré à partir de lait cru de brebis et de vin rouge du cépage Merlot, sans sulfites, dans son intérieur et sa croûte. Affiné entre 3 et 4 mois à la Finca La Prudenciana à Tembleque, c'est un fromage à pâte pressée, avec des marques sur la croûte de la fleur et la pleita.

    Son goût est lactique et onctueux, avec un arrière-goût persistant. .

    Le Buenalba al vino est un fromage artisanal élaboré à partir de lait cru de brebis et de vin rouge du cépage Merlot, sans sulfites, dans son intérieur et sa croûte. Affiné entre 3 et 4 mois à la Finca La Prudenciana à Tembleque, c'est un fromage à pâte pressée, avec des marques sur la croûte de la fleur et la pleita.

    Son goût est lactique et onctueux, avec un arrière-goût persistant. .

    Lait cru de brebis, sel, vin rouge, présure animale d'agneaux espagnols, lysozyme d'œuf E-1105 et ferments lactiques.

    Croute non comestible.

    Average nutritional values per 100 ml/g. The % have been calculated based on the reference intake of an average adult (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energy value (Kj)
    1801 Kj
    Energy value (Kcal)
    439 Kcal
    Fats
    38 g
    Saturated fats
    24 g
    Carbohydrates
    0,5 g
    Sugars
    0,1 g
    Proteins
    24 g
    Salt
    1,74 g

    Conserver à une température comprise entre 4º et 12º C. Avant consommation, retirer de l'emballage et du réfrigérateur et laisser le fromage atteindre la température ambiante (environ 20º C). Une fois coupé, il est conseillé d'étaler de l'huile d'olive sur la coupe et de l'envelopper avant de la réfrigérer.

    Croute non comestible.

    SKU: SK03000000151

    Producteur : Artequeso Quesos Manchegos SL

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.