Salgot

Oeuf Butifarra, cuit, de Catalogne, morceau

250 gr
Gluten Free Lactose-Free

8,15 

€ 32,60 / kg VAT included

Type:
Quantity: Max 3

Usually ships within 24 hours

ice icon

Cold chain product
Requires express shipping all year round.

Guaranteed fresh to your door. This product is perishable and requires express shipping to ensure it arrives fresh and delicious. We optimally pack perishable foods with vacuum sealing and temperature-controlled packaging containing 100% recyclable kraft paper thermal insulation and 100% recyclable non-toxic refrigerant gel packs, which will be added as needed depending on the product and month´s temperature, keeping the food items at the adequate cool temperature for up to 48 hours.

Please note: To avoid that your order remains stuck in transit during the weekend, orders with perishable food products placed after 12:00h (midday) on Thursdays will ship on Monday of the following week.

(Read more ... )

Type

Butifarra

VARIETY

Egg

RACE

Duroc / White pig

Duroc / White pig

WEIGHT

250 gr

250 gr

BODY PART

duck

PRODUCER

Salgot

Drinks Pairing

Drinks Pairing Suggestions:

  • Light red: Pinot Noir
  • Medium red: Ribera del Duero
  • Medium red: Rioja crianza
  • Full-bodied red: Cabernet Sauvignon
  • Cava Brut Nature
  • Fortified wine: Sherry Manzanilla
  • Catalonia-Barcelona

    Morceau de 250 gr de butifarra de huevo / botifarra d´ou (œuf butifarra) de Salgot de Aiguafreda, Catalogne, dans un emballage sous vide.

    < La butifarra aux œufs est l'une des saucisses catalanes les plus typiques. Une saucisse cuite faite à la main, avec de la viande maigre, de la bajoue de porc, des œufs, du sel et du poivre. De couleur jaunâtre, il présente une texture légèrement granuleuse, et sa saveur est fine et prononcée.

    Morceau de 250 gr de butifarra de huevo / botifarra d´ou (œuf butifarra) de Salgot de Aiguafreda, Catalogne, dans un emballage sous vide.

    < La butifarra aux œufs est l'une des saucisses catalanes les plus typiques. Une saucisse cuite faite à la main, avec de la viande maigre, de la bajoue de porc, des œufs, du sel et du poivre. De couleur jaunâtre, il présente une texture légèrement granuleuse, et sa saveur est fine et prononcée.

    Viande de porc, oeuf pasteurisé (25%), sel, épices, stabilisants (polyphosphate de sodium, glycérine, extrait de levure, extrait de plante), colorant (B-Carotène), dextrose, correcteur d'acidité (glucono delta lactone), antioxydant ( ascorbate de sodium), conservateurs (lactate de potassium, acide lactique).

    Average nutritional values per 100 ml/g. The % have been calculated based on the reference intake of an average adult (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energy value (Kj)
    1052 Kj
    Energy value (Kcal)
    253 Kcal
    Fats
    20 g
    Saturated fats
    6,3 g
    Carbohydrates
    3,7 g
    Sugars
    Less than 0,5 g
    Proteins
    16 g
    Salt
    1,6 g

    Idéalement à conserver au réfrigérateur entre 0º et 5º C.

    Boyeau de bœuf naturel comestible.

    Pour un meilleur goût, ouvrez 30 minutes avant consommation. Une fois ouvert, consommer entièrement dans les 5 jours suivants.

    SKU: SK02000000159

    Producteur : Embotits Salgot, SA

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.