Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.
Jamón (jambon) de cebo Ibérico 50%, pièce centrale désossée
177,50 €
race
Ibérico 50%
Weight
2,5 kg
BODY PART
Jamón
(back leg)
PIG DIET
Cebo de Granja
(farm feed)
FLAVOUR
Tasty
MATURING
More than 24 months
LABEL OF QUALITY:
White
Drinks Pairing Suggestions:
Env. 2,5 kg de Jamón (jambon) de Cebo Ibérico de Sierra Azuaga (50%), pièce centrale désossée, de la ville de Zuera (Saragosse), Aragon, dans un emballage sous vide.
Livraison gratuite.
De la pièce noble d'un jambon Ibérico de Cebo 50% pure race. Désossé et poli pour une meilleure utilisation et manipulation, évitant le gaspillage de produit.
Env. 2,5 kg de Jamón (jambon) de Cebo Ibérico de Sierra Azuaga (50%), pièce centrale désossée, de la ville de Zuera (Saragosse), Aragon, dans un emballage sous vide.
Livraison gratuite.
De la pièce noble d'un jambon Ibérico de Cebo 50% pure race. Désossé et poli pour une meilleure utilisation et manipulation, évitant le gaspillage de produit.
Jambon de porc ibérique, sel, sucre et conservateurs (E-252 et E-250).
Average nutritional values per 100 ml/g. The % have been calculated based on the reference intake of an average adult (8400 Kj / 2000 Kcal):
Until the vacuum sealed package is opened, it is best to store it in the fridge. If you decide keeping it outside the fridge, keep it somewhere with a constant temperature and away from direct sunlight. Check the pack doesn't lose its vacuum. If it happened, it has to be consumed as soon as possible.
Once the package is opened and partially consumed, ideally should be kept it in the fridge. We advice keeping it in a tupper or wrapping it with plastic film for its preservation and avoiding overdry it.
Ham should be consumed at room temperature, when it will have a lustrous appearance. When too cold, the fat will appear opaque.
Producteur : Campodulce Curados SA
Reviews
There are no reviews yet.