Aljomar

Jambon Ibérico (75%) de cebo de campo (Jamón) sculpté à la main, étiquette verte, DOP Guijuelo, Salamanque

100 gr
Gluten Free Bio Free Range

27,50 

€ 266,50 / kg VAT included

Quantity: Max 3

Usually ships within 24 hours

Ham Quality icon

Learn the basics concepts to understand the different colour labels, appellation of origin, and types of quality of Ibérico and Serrano ham (jamón) and shoulder ham (paleta).

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Cold chain product
Requires express shipping all year round.

Guaranteed fresh to your door. This product is perishable and requires express shipping to ensure it arrives fresh and delicious. We optimally pack perishable foods with vacuum sealing and temperature-controlled packaging containing 100% recyclable kraft paper thermal insulation and 100% recyclable non-toxic refrigerant gel packs, which will be added as needed depending on the product and month´s temperature, keeping the food items at the adequate cool temperature for up to 48 hours.

Please note: To avoid that your order remains stuck in transit during the weekend, orders with perishable food products placed after 12:00h (midday) on Thursdays will ship on Monday of the following week.

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race

iberico 75

Ibérico 75%

Weight

100 gr

100 gr

BODY PART

Jamón (back leg)

Jamón
(back leg)

PIG DIET

Cebo de Campo - free pasture feed

Cebo de Campo
(free pasture feed)

FLAVOUR

Smooth

MATURING

15 - 36 months

Green

LABEL OF QUALITY:

Green


Guijuelo (Salamanca)

Appellation of Origin (DOP / IGP):

Guijuelo (Salamanca)

Drinks Pairing

Drinks Pairing Suggestions:

  • Medium red: Tempranillo
  • Medium red: Rioja crianza
  • Cava Brut
  • Fortified wine: Sherry Manzanilla
  • Fortified wine: Sherry Fino
  • Light Body Beer: Lager, Pilsener & Blonde Ale
  • Castille-Salamanca

    100 gr découpés à la main de jambon Aljomar 75% Ibérico de cebo de campo (jamón), étiquette verte, DOP Guijuelo de la ville de Guijuelo (Salamanque), Castille et Léon. Affiné pendant 24 à 36 mois.

    La coupe à la main au couteau de ce produit lui confère une touche, une saveur et une délicatesse de première qualité dans les tranches qui n'est disponible que dans un produit préparé par le maître expert d'Aljomar. trancheuses.

    C'est le seul jambon recommandé par le chef espagnol Martín Berasategui, lauréat de 12 étoiles Michelin.

    Aljomar a obtenu le certificat de bien-être animal délivré par Aenor. Ce certificat garantit le bien-être animal tout au long de notre processus de production, depuis l'élevage du porc ibérique dans nos fermes jusqu'aux processus dans notre usine, garantissant l'utilisation de bonnes pratiques tout au long de la chaîne alimentaire.

    100 gr découpés à la main de jambon Aljomar 75% Ibérico de cebo de campo (jamón), étiquette verte, DOP Guijuelo de la ville de Guijuelo (Salamanque), Castille et Léon. Affiné pendant 24 à 36 mois.

    La coupe à la main au couteau de ce produit lui confère une touche, une saveur et une délicatesse de première qualité dans les tranches qui n'est disponible que dans un produit préparé par le maître expert d'Aljomar. trancheuses.

    C'est le seul jambon recommandé par le chef espagnol Martín Berasategui, lauréat de 12 étoiles Michelin.

    Aljomar a obtenu le certificat de bien-être animal délivré par Aenor. Ce certificat garantit le bien-être animal tout au long de notre processus de production, depuis l'élevage du porc ibérique dans nos fermes jusqu'aux processus dans notre usine, garantissant l'utilisation de bonnes pratiques tout au long de la chaîne alimentaire.

    Jambon de porc Ibérico de cebo de campo 75%, sel, sucre, conservateurs (E-252, E-250), antioxydants (E-331iii, E-301).

    Average nutritional values per 100 ml/g. The % have been calculated based on the reference intake of an average adult (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energy value (Kj)
    1579 Kj
    Energy value (Kcal)
    377 Kcal
    Fats
    g
    Saturated fats
    g
    Carbohydrates
    g
    Sugars
    g
    Proteins
    g
    Salt
    g

    Until the vacuum sealed package is opened, we advice to keep it in the fridge as it will be preserved longer at constant temperature; but if you plan to consume it shortly, you could keep it outside the fridge without problem.

    Once the package is opened and partially consumed, we advise you to keep it in the fridge, inside a tupperware or any other recipient with no direct contact with the air, as it won't be overdried. You can also keep it in the sachet in which you received it, properly closed to avoid over-drying it.

    Ham should be consumed at room temperature, when it will have a lustrous appearance. When too cold, the fat will appear opaque.

    SKU: SK01000000095

    Producteur : Jamones Aljomar, SA

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