Palcarsa

Compango de Léon (morcilla + pancetta + chorizo), 3 pièces

200 gr
Gluten Free Lactose-Free

3,95 

€ 24,75 / kg VAT included

Quantity: Max 3

Usually ships within 24 hours

ice icon

Cold chain product
Requires express shipping all year round.

Guaranteed fresh to your door. This product is perishable and requires express shipping to ensure it arrives fresh and delicious. We optimally pack perishable foods with vacuum sealing and temperature-controlled packaging containing 100% recyclable kraft paper thermal insulation and 100% recyclable non-toxic refrigerant gel packs, which will be added as needed depending on the product and month´s temperature, keeping the food items at the adequate cool temperature for up to 48 hours.

Please note: To avoid that your order remains stuck in transit during the weekend, orders with perishable food products placed after 12:00h (midday) on Thursdays will ship on Monday of the following week.

(Read more ... )

Type

Compango

VARIETY

Traditional

RACE

Duroc / White pig

Duroc / White pig

WEIGHT

200 gr

200 gr

BODY PART

duck

PRODUCER

Palcarsa

Drinks Pairing

Drinks Pairing Suggestions:

  • Medium red: Ribera del Duero
  • Medium red: Rioja Crianza
  • Full-bodied red: Shiraz (Syrah)
  • Full-bodied red: Cabernet Sauvignon
  • Cava Brut Nature
  • Fortified wine: Sherry Manzanilla
  • Food Pairing Suggestions

    Food Pairing Suggestions:

  • Fabada asturiana (Asturias bean casserole)
  • Castille-Leon

    Le Compango est l'accompagnement de viande fumée utilisé dans la préparation de la fabada asturienne et des cocidos lebaniego et montañés, généralement composés de chorizo, de morcilla et de poitrine de porc, le tout à base de porc.

    Un classique intemporel de la Palcarsa. portefeuille de produits. Palcarsa Compango, avec sa haute valeur énergétique et nutritionnelle, est idéal pour être incorporé dans des plats traditionnels à la cuillère tels que la fabada asturiana et les ragoûts.

    Trois produits de tradition dans un seul emballage sous vide contenant : du chorizo 100% naturel saucisses, morcilla et poitrine de porc séchée.

    Le Compango est l'accompagnement de viande fumée utilisé dans la préparation de la fabada asturienne et des cocidos lebaniego et montañés, généralement composés de chorizo, de morcilla et de poitrine de porc, le tout à base de porc.

    Un classique intemporel de la Palcarsa. portefeuille de produits. Palcarsa Compango, avec sa haute valeur énergétique et nutritionnelle, est idéal pour être incorporé dans des plats traditionnels à la cuillère tels que la fabada asturiana et les ragoûts.

    Trois produits de tradition dans un seul emballage sous vide contenant : du chorizo 100% naturel saucisses, morcilla et poitrine de porc séchée.

    CHORIZO : Viande de porc et bacon, paprika, sel, ail et origan. Boyau naturel de porc.

    MORCILLA : Lard de porc, oignon, paprika, sang de porc, sel, conservateur (E-250). Boyau naturel de porc.

    PANCETA : Poitrine de porc, sel, sucre, conservateurs (E-252, E-250), antioxydant (E-300).

    Average nutritional values per 100 ml/g. The % have been calculated based on the reference intake of an average adult (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energy value (Kj)
    Chorizo 1784 / Morcilla 2183 / Panceta 1416 Kj
    Energy value (Kcal)
    Chorizo 426 / Morcilla 529 / Panceta 342 Kcal
    Fats
    Chorizo 39 / Morcilla 52 / Panceta 30 g
    Saturated fats
    Chorizo 13 / Morcilla 20 / Panceta 12 g
    Carbohydrates
    Chorizo 0,8 / Morcilla 3,1 / Panceta 0,75 g
    Sugars
    Chorizo 0,8 / Morcilla 3,1 / Panceta 0,75 g
    Proteins
    Chorizo 18 / Morcilla 10 / Panceta 18 g
    Salt
    Chorizo 3,3 / Morcilla 2,4 / Panceta 3,5 g

    Idéalement, conserver au réfrigérateur entre 2 º et 8 ºC.

    Il doit être consommé cuit.

    Pour une meilleure saveur, consommer avant la date limite indiquée sur l'emballage.

    p>p>
    SKU: SK02000000062

    Producteur : Palcarsa, SL

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.