Palcarsa

Botillo, de Léon, pièce

Approx. 800 gr
Gluten Free Lactose-Free

13,95 

€ 18,69 / kg VAT included

Quantity: Max 1

Usually ships within 24 hours

ice icon

Cold chain product
Requires express shipping all year round.

Guaranteed fresh to your door. This product is perishable and requires express shipping to ensure it arrives fresh and delicious. We optimally pack perishable foods with vacuum sealing and temperature-controlled packaging containing 100% recyclable kraft paper thermal insulation and 100% recyclable non-toxic refrigerant gel packs, which will be added as needed depending on the product and month´s temperature, keeping the food items at the adequate cool temperature for up to 48 hours.

Please note: To avoid that your order remains stuck in transit during the weekend, orders with perishable food products placed after 12:00h (midday) on Thursdays will ship on Monday of the following week.

(Read more ... )

Type

Botillo

VARIETY

Traditional

RACE

Duroc / White pig

Duroc / White pig

WEIGHT

800 gr

800 gr

BODY PART

duck

PRODUCER

Palcarsa

Drinks Pairing

Drinks Pairing Suggestions:

  • Medium red: Ribera del Duero
  • Medium red: Rioja Crianza
  • Full-bodied red: Shiraz (Syrah)
  • Full-bodied red: Cabernet Sauvignon
  • Cava Brut Nature
  • Fortified wine: Sherry Manzanilla
  • Castille-Leon

    Botillo traditionnel de Léon dans un emballage sous atmosphère protectrice.

    Le Botillo est un produit typique de la cuisine traditionnelle léonaise. Il est élaboré, comme le dit la recette traditionnelle, avec des côtes, une colonne vertébrale et une queue de porc, hachées et marinées avec du paprika, du sel et de l'ail.

    Un produit à consommer cuit, accompagné de légumes, de pommes de terre. , etc. Un véritable allié pour les journées froides. Recommandé pour les froides journées d'hiver, mais tout aussi appétissant à tout moment de l'année, selon les besoins.

    Botillo traditionnel de Léon dans un emballage sous atmosphère protectrice.

    Le Botillo est un produit typique de la cuisine traditionnelle léonaise. Il est élaboré, comme le dit la recette traditionnelle, avec des côtes, une colonne vertébrale et une queue de porc, hachées et marinées avec du paprika, du sel et de l'ail.

    Un produit à consommer cuit, accompagné de légumes, de pommes de terre. , etc. Un véritable allié pour les journées froides. Recommandé pour les froides journées d'hiver, mais tout aussi appétissant à tout moment de l'année, selon les besoins.

    Côtes de porc, queue de porc, sel, paprika, ail, origan et conservateur (E-250).

    Average nutritional values per 100 ml/g. The % have been calculated based on the reference intake of an average adult (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energy value (Kj)
    1093 Kj
    Energy value (Kcal)
    263 Kcal
    Fats
    20 g
    Saturated fats
    10 g
    Carbohydrates
    Less than 0,8 g
    Sugars
    Less than 0,8 g
    Proteins
    20 g
    Salt
    2,5 g

    Idéalement, à conserver au réfrigérateur entre 2º et 8 ºC.

    Il doit être consommé cuit.

    SKU: SK02000000070

    Producteur : Palcarsa, SL

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.