Iglesias

Salchichón Ibérico extra culaire, affiné 3 mois, de Salamanque, pièce

500 gr
Gluten Free

11,55 

€ 23,10 / kg VAT included

Out of stock - Availability not yet known

Type

Salchichón

VARIETY

Cular
(straight, wide & irregular)

RACE

Ibérico de cebo Pig

Ibérico de cebo Pig

WEIGHT

500 gr

500 gr

BODY PART

duck

PRODUCER

Iglesias

Drinks Pairing

Drinks Pairing Suggestions:

  • Medium red: Grenache (Garnacha)
  • Medium red: Tempranillo
  • Medium red: Rioja crianza
  • Full-bodied red: Cabernet Sauvignon
  • Cava Brut Nature
  • Fortified wine: Sherry Manzanilla
  • Castille-Salamanca

    Morceau de 500 gr de Salchichón Ibérico de cebo extra cular d'Iglesias, de la ville de Santa Marta de Tormes (Salamanque), dans un emballage sous vide.

    Affinage pendant 3 mois.

    Morceau de 500 gr de Salchichón Ibérico de cebo extra cular d'Iglesias, de la ville de Santa Marta de Tormes (Salamanque), dans un emballage sous vide.

    Affinage pendant 3 mois.

    Porc Ibérico de cebo, sel, lactose, dextrose, protéines de lait, lait écrémé, poivre blanc, poivre noir et conservateurs (E-252, E-250).

    Average nutritional values per 100 ml/g. The % have been calculated based on the reference intake of an average adult (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energy value (Kj)
    1645 Kj
    Energy value (Kcal)
    398 Kcal
    Fats
    31 g
    Saturated fats
    12 g
    Carbohydrates
    1 g
    Sugars
    0,8 g
    Proteins
    30 g
    Salt
    4 g

    Conserver dans un endroit frais et sec.

    SKU: SK02000000244

    Producteur : Industrias Cárnicas Iglesias, SA

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.