Farcedo

Morcilla Patatera Ibérica, d’Estrémadure, pièce de sarta

300 gr
Gluten Free Lactose-Free

4,45 

€ 14,83 / kg VAT included

Quantity: Max 2

Usually ships within 24 hours

ice icon

Cold chain product
Requires express shipping all year round.

Guaranteed fresh to your door. This product is perishable and requires express shipping to ensure it arrives fresh and delicious. We optimally pack perishable foods with vacuum sealing and temperature-controlled packaging containing 100% recyclable kraft paper thermal insulation and 100% recyclable non-toxic refrigerant gel packs, which will be added as needed depending on the product and month´s temperature, keeping the food items at the adequate cool temperature for up to 48 hours.

Please note: To avoid that your order remains stuck in transit during the weekend, orders with perishable food products placed after 12:00h (midday) on Thursdays will ship on Monday of the following week.

(Read more ... )

Type

Morcilla

VARIETY

Patatera Ibérica (Sarta)

RACE

Ibérico de cebo Pig

Ibérico de cebo Pig

WEIGHT

300 gr

300 gr

BODY PART

duck

PRODUCER

Farcedo

awards

AWARDS:

International Taste & Quality Institute (Brussels) 2016 Superior Taste Award: 2 Stars

Drinks Pairing

Drinks Pairing Suggestions:

  • Medium red: Ribera del Duero
  • Medium red: Rioja Crianza
  • Full-bodied red: Shiraz (Syrah)
  • Full-bodied red: Cabernet Sauvignon
  • Cava Brut Nature
  • Fortified wine: Sherry Manzanilla
  • Extremadura-Badajoz

    Env. 300 gr morceau de sarta de Morcilla Patatera Ibérica de Farcedo, de Hornachos (Badajoz), Estrémadure, en emballage flow.

    Saucisse traditionnelle d'Estrémadure et l'une des plus emblématiques de Farcedo, élaborée principalement avec de l'Ibérico haché poitrine de porc marinée avec du paprika épicé de La Vera, du sel commun, de l'ail et des pommes de terre bouillies d'Estrémadure. Sa couleur est rouge et sa saveur est douce. En Estrémadure et dans certaines régions d'Espagne, ce produit est également connu sous le nom de « morcilla patatera », bien qu'il ne soit pas fabriqué avec du sang. Il mûrit dans des séchoirs naturels jusqu'à ce qu'il atteigne son point de durcissement optimal.

    Ce produit a reçu le prix international « Superior Taste » en 2016 en reconnaissance de son goût et de sa qualité.

    Env. 300 gr morceau de sarta de Morcilla Patatera Ibérica de Farcedo, de Hornachos (Badajoz), Estrémadure, en emballage flow.

    Saucisse traditionnelle d'Estrémadure et l'une des plus emblématiques de Farcedo, élaborée principalement avec de l'Ibérico haché poitrine de porc marinée avec du paprika épicé de La Vera, du sel commun, de l'ail et des pommes de terre bouillies d'Estrémadure. Sa couleur est rouge et sa saveur est douce. En Estrémadure et dans certaines régions d'Espagne, ce produit est également connu sous le nom de « morcilla patatera », bien qu'il ne soit pas fabriqué avec du sang. Il mûrit dans des séchoirs naturels jusqu'à ce qu'il atteigne son point de durcissement optimal.

    Ce produit a reçu le prix international « Superior Taste » en 2016 en reconnaissance de son goût et de sa qualité.

    Poitrine de porc ibérique, pommes de terre, paprika (pimentón de la Vera), sel, épices naturelles, dextrose, conservateurs (E-252, E-250), antioxydants (E-331iii, E-301, E-307) et colorant (E-120).

    Il ne contient pas de sang de porc.

    Average nutritional values per 100 ml/g. The % have been calculated based on the reference intake of an average adult (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energy value (Kj)
    2476 Kj
    Energy value (Kcal)
    592 Kcal
    Fats
    56,5 g
    Saturated fats
    28,1 g
    Carbohydrates
    8,6 g
    Sugars
    0,2 g
    Proteins
    12,2 g
    Salt
    0,8 g

    Conserver au réfrigérateur en dessous de 14°C, idéalement entre 2° et 6°C.

    SKU: SK02000000235

    Producteur : Embutidos Farcedo, SL

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.