Crisol

Sobrasada de Majorque, IGP traditionnelle, terrine

150 gr
Gluten Free Lactose-Free No Preservatives

3,55 

€ 24,33 / kg VAT included

Quantity: Max 3

Usually ships within 24 hours

ice icon

Cold chain product
Requires express shipping all year round.

Guaranteed fresh to your door. This product is perishable and requires express shipping to ensure it arrives fresh and delicious. We optimally pack perishable foods with vacuum sealing and temperature-controlled packaging containing 100% recyclable kraft paper thermal insulation and 100% recyclable non-toxic refrigerant gel packs, which will be added as needed depending on the product and month´s temperature, keeping the food items at the adequate cool temperature for up to 48 hours.

Please note: To avoid that your order remains stuck in transit during the weekend, orders with perishable food products placed after 12:00h (midday) on Thursdays will ship on Monday of the following week.

(Read more ... )

Type

Sobrasada

VARIETY

Traditional

RACE

Duroc / White pig

Duroc / White pig

WEIGHT

150 gr

150 gr

BODY PART

duck

PRODUCER

Crisol

Appellation of Origin (DOP / IGP):

Sobrasada de Mallorca

Drinks Pairing

Drinks Pairing Suggestions:

  • Medium red: Ribera del Duero
  • Medium red: Rioja Crianza
  • Full-bodied red: Shiraz (Syrah)
  • Full-bodied red: Cabernet Sauvignon
  • Cava Brut Nature
  • Fortified wine: Sherry Manzanilla
  • Food Pairing Suggestions

    Food Pairing Suggestions:

  • Toast, bread
  • Balearic

    150 gr tarrine de Sobrasada traditionnelle de Majorque, IGP.

    La Sobrasada de Majorque est une saucisse typique de Majorque et des Îles Baléares et très consommée en Espagne, avec une longue tradition. Il est obtenu à partir de porc et sa préparation et sa maturation sont utilisées pour permettre à la viande d'être disponible pendant longtemps. La sobrasada est faite avec du bacon de viande et de porc et assaisonnée de sel, de paprika et d'épices, sans colorant artificiel.

    150 gr tarrine de Sobrasada traditionnelle de Majorque, IGP.

    La Sobrasada de Majorque est une saucisse typique de Majorque et des Îles Baléares et très consommée en Espagne, avec une longue tradition. Il est obtenu à partir de porc et sa préparation et sa maturation sont utilisées pour permettre à la viande d'être disponible pendant longtemps. La sobrasada est faite avec du bacon de viande et de porc et assaisonnée de sel, de paprika et d'épices, sans colorant artificiel.

    Porc frais, bacon de porc frais avec antioxydants BHT et BHA, paprika, sel, dextrose et poivre noir.

    Average nutritional values per 100 ml/g. The % have been calculated based on the reference intake of an average adult (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energy value (Kj)
    2608 Kj
    Energy value (Kcal)
    633 Kcal
    Fats
    65 g
    Saturated fats
    28 g
    Carbohydrates
    Less than 0,5 g
    Sugars
    Less than 0,5 g
    Proteins
    8,5 g
    Salt
    2 g

    Conserver au réfrigérateur, idéalement entre 0º et 7º C.

    Ouvrir et laisser reposer 10 minutes à température ambiante avant consommation. Une fois ouvert, consommer dans les 7 jours.

    SKU: SK02000000143

    Producteur : Embutidos de Mallorca, SL

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.